Ajankohtaista

Kokouksessa päätetään uudesta yhdistyksen puheenjohtajasta, jonka toimikausi alkaa 27.10.2018.
Olemme 5.9 keskiviikkona mukana Carelia talon aulassa yhdistystietoiskussa kello 10-14 toivottamassa tervetulleeksi uusia opiskelijoita.
Seuraavan kerran olemme Poniravesissa 2.9.2018 järjestöesittelyssä kello 11.00.
Karelia ammattikorkeakoulun Voimala-toiminta on taas käynnistymässä tämän syksyn osalta ja tarkoituksenamme on taas aloittaa Oma aika -palvelun tuottaminen. Tähän tarvitsemme mukaan siis perheitä Joensuun ja ympäryskuntien alueelta. Oma aika -palvelu on suunnattu kaikenikäisille omaishoitoperheille tai perheille, joissa on erityisen tuen tarve. Palvelun tarkoituksena on tarjota kuntouttavaa ja tavoitteellista toimintaa omaishoidettavalle ja samalla mahdollistaa omaishoitajalle vapaa-aikaa, jonka hän voi käyttää haluamallaan tavalla.