"Työn määränpäänä olkoon, että jok'ainoa Suomen lapsi äidinkohdusta lähtien ja kautta koko kasvinaikansa saa oikeutetun osansa siitä hellyydestä ja huolenpidosta, joka yksinään voi laskea pohjan nuorten kehitykselle hyviksi ja hyödyllisiksi kansalaisiksi". 

Edellämainituilla sanoilla kutsui kenraali Mannerheim 1920 kansalaisia mukaan työhön lasten olojen parantamiseksi. Työ aloitettiin vaikeissa oloissa, jopa kurjuudessa uskoen kuitenkin kansalaisten yhteistyöhön valistukseen ja  lisääntyvän tiedon voimaan.

Sitä voimaa tarvitsemme tänäänkin yhä enenevissä määrin. 

 MLL Joensuun yhdistys on perustettu vuonna 1921. Olemme pian satavuotias yhdistys ja työmme jatkuu edelleen lasten, nuorten ja  lapsiperheiden hyväksi.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton historiaa: https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/historia/

Toimintamme

Järjestämme perhekahvilatoimintaa eri puolilla Joensuuta.  

Teemme yhteistyötä Savon Kinot, elokuvateatteri Tapion kanssa Vauvakinoissa, hoitamalla lapsia elokuvien esitysten aikana.

Esittelemme toimintaamme erilaisissa tapahtumissa.

Järjestämme lasketteluretken kerran vuodessa.Jäsenyys

Jäsenmaksumme on aikuisjäseniltä 25 €, 15-17 vuotiailta 12,50 € ja
jäsenen alle 15-vuotiaat lapset voivat tulla maksutta jäseniksemme. 

Jäsenedut

http://www.kuvanmaailma.fi/, Siltakatu 14, 10 % alennus normaalihintaiset kuvatuotteet ja passikuvat.

Lastentarvikeliike Joensuun Päivänsäde, Kauppakatu 30 Kauppakeskus Metropol, Joensuu: 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.

KK-Salonki Ky Ritva Tuovinen, Kauppakatu 23 b B 7, 3 krs, Joensuu: 10 % alennus leikkaus ym. hiuspalveluista (ei koske tuotteita)

Intersport Erä-Urheilu (Kauppakatu 18) ja Intersport Joensuu (Kauppakatu 23 b): 5% alennus tekstiileistä ja jalkineista myös tarjoushinnoista, mutta ei ale-hinnoista.

Valtakunnalliset jäsenedut 

https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/jasenyys/jasenedut/