Käsityökarnevaalit taitokortteli Joensuu. Kuvassa ohjaamassa MLL Joensuun yhdistyksen puheenjohtaja Leena Calveley.

Tietoa yhdistyksestä

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tekevä järjestö. MLL Joensuu, joka on yksi liiton paikallisyhdistyksistä, tekee käytännön työtä joensuulaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Aktiivisia vapaaehtoisia tarvitsemme mm. Joensuun alueella pyöriviin neljään eri perhekahvilaan. Lisäksi pyrimme järjestämään lapsiperheille suunnattuja tapahtumia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa, joiden onnistuminen vaatii useamman aktiivisen henkilön työpanosta. Joka keväinen Kevätilo-keräys sekä lapsiperheiden liikunnalliset tenavatunnit vauvakino Savonkinossa kaipaavat myös vapaaehtoisten osallistumista. Näin ollen lisää käsipareja, sylejä, virkeitä mieliä ja lämpimiä sydämiä kaivataan!

Toivotamme kiinnostuneet vapaaehtoiset lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme!

Lisätietoja: MLL Joensuu p. 050 514 8079,   joensuumlltorikatu(at)gmail.com

MLL:n Lasten säätiön tarkoituksena on edistää sairaiden ja vammaisten sekä psyykkisissä ja sosiaalisissa vaikeuksissa olevien lasten, nuorten ja heidän perheidensä mahdollisuuksia hyvään ja tasavertaiseen elämään.