Uutiset/ajankohtaista

Kirja myytävänä toimistolla, hinta 20,00 €.  Kirjan voi myös tilata https://www.bod.fi/kirjakauppa/mll-joensuun-yhdistyksen-100-vuotishistoria-satu-tanninen-9789528023739

Tervehdys Selviydytään kiusaamisesta -projektista!

Tiedoksi tulevan syksyn toimintamme kiusaamista kokeneille nuorille:

• Selviytyjät-vertaistukiryhmä kiusaamista kokeneille noin 12-21 -vuotiaille nuorille alkaa 20.9.2022. Ryhmä kokoontuu 10 viikon ajan Joensuun keskustassa ja siihen ovat tervetulleita nuoret Pohjois-Karjalan alueelta. Ryhmään mahtuu rajallinen määrä nuoria ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä!
  • Yksilöohjausta kiusaamista kokeneille noin 12-21 -vuotiaille nuorille järjestetään sekä paikanpäällä Joensuussa että etäyhteyksin. Yksilöohjaukseen voi hakeutua milloin vain ottamalla yhteyttä minuun.

Vinkkinä: Monia nuoria jännittää lähteä käsittelemään omaa kiusaamiskokemustaan ehkä ensimmäistä kertaa elämässään. Olemme julkaisseet projektin some-kanavilla videoita, joissa vastaamme nuoria usein pohdituttaviin kysymyksiin liittyen Selviytyjät-ryhmiin sekä yksilöohjaukseen. Näitä voi mieluusti käyttää tukena nuorten ohjaamisessa toimintaamme! Minut voi myös pyytää mukaan nuoren yhteiseen tapaamiseen kertomaan toiminnastamme 😊

Olethan yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja tai haluat ohjata nuoren käsittelemään kiusaamiskokemustaan!

Ystävällisesti,

Janika Hyvönen

Projektikoordinaattori

Selviydytään kiusaamisesta -projekti

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri

Kirkkokatu 16 C 35, 80100 Joensuu

janika.hyvonen@mll.fi

p. 0505613201

Seuraa meitä:

Instagram: selviydytaan_kiusaamisesta

Facebook: Selviydytään kiusaamisesta -projekti

Eroryhmä 2022

Osallistumismaksu 20,00 € maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla (käteinen). Se sisältää pienen iltapalan ja tarvittavat materiaalit.

Tiedustelut/ilmoittautuminen: Terhi Keltanen p. +358 50 501 3150 tai joensuumlltorikatu.eroryhma@gmail.com

EROSTA VOI TOIPUA!

Tule käymään läpi eroprosessiasi vertaisryhmän avulla ryhmänvetäjän tukemana. Eroryhmään osallistumisesta saattaa muodostua eroajan selviytymistä ja kasvua tukeva kokemus!

Lastenhoitajia ja erityisesti päiväsaikaan käytettävissä olevia hoitajia kaivataan suuresti mukaan toimintaan.

”Hei sinä sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelija tai ko. alojen ammattilainen.

Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan haastattelun ja perehdytyksen kautta MLL:n Järvi-Suomen piirin lastenhoitotoimintaan perheissä tapahtuvaan tilapäiseen lastenhoitotyöhön omien aikataulujesi puitteissa ja näin ansaita hieman tuloja esim. opiskelujen ohessa tai eläkkeen lisäksi.”

Perhe lastenhoitajan työnantajana kuva toimii linkkinä

JOENSUUN TURVAKOTI

KUVA ON LINKKI OSOITTEESEEN https://www.siunsote.fi/turvakoti

Kutsu